Monday, May 10, 2010

HEPI 1 YEAR ANNIVERSARY TO US!!

Teruja gile2 bile da masuk 1year ann aku dan si comel, naha..hehe..eh lupe lak nak wish..dgn lafaz bismillah, aku ucapkan selamat ulang tahun kami yang pertama!!syg gile bangat dgn Encik Naharudin..hehe..

Kejap je bile pk balik 1 year nih..macam2 halangan kitorg tempuh..but alhamdulillah semuanye berjalan lancar dan direstui..dat is da most important yang aku nak..dan aku rasa die adalah pilihan yang tepat kali nih dari yang sebelumnye..alhamdulillah..nih adalah berkat dan hikmah dr pe yang jadi dulu pada diri aku..mama and abah pun suke+syg sm die dr yang sebelum2 nih..hehe..and hopefully semuanya berjalan dgn lebih lancar utk masa akan datang..

bile kenangkan balik pertemuan kitorg memang langsung xexpect dat he will be my bf..xtaula lak die rasa camne lak kan..and lastly coup coz ade chemistry..beruntung sgt2 dpt die..macam cite Adamaya..haha..and he be my 'Adam' laa..huhu..

tipula kan kalau setiap hubungan xde rintangan and dugaan rite?kitorg pun xterlepas dgn semua dugaan tuh..and paling besar aku rasa pasal blog aku yang dulu..actually kalau sape tak makan cili, takkan terasa pedas kan?kalau nak 'puji' kat aku sekalipun, juz bagi kat aku je..xpayah nak libatkan orang lain..and hati aku mmg panas la sebab melibatkan my bf and also my family dan bercakap bukan2 dalam tuh..tapi takpe..bukan bermaksud aku diam aku kalah..no..no..no..biarla diorg nak menang ke pe..aku xheran laaa..kalau ikut hati aku, memang leh jadi cam dulu balik..tapi lantak korangla..Tuhan kan Maha Adil dan Maha Mengetahui..so terpulang la okeh?

pengalaman manis lak memang banyak..seyesly im hepi wif him..sgt2..bukan sikit tapi banyak..sape cakap dak sekolah pompuan akn psg spare tyre ha??sapela wat fitnah camtuh..xbek tau..aku ok je..xcye tnyla Encik Naharudin sendiri yer..haa..nanti aku nak kupas sikit tajuk mix skul and sekolah pompuan..menarik nih..hahah..

Encik Naharudin..I LOVE U sgt2..xdela more than evrything kan?overla tuh..my family first la then barula b..hehe..but love u wif all my heart and just you in my heart..bukan 'lelaki buaya darat'..haha..dat is enough and complete..most important chemistry between us and loyal and also sincere with each other..


~HEPI 1 YEAR ANNIVERSARY TO US~
LOVE U NOW AND FOREVER..AMIN!!


~Dis pic yang selalu tgk aku bile bgn tido..hee~

2 comments:

  1. selamat berbahagia
    kawen cepat sket
    aha
    =D

    ReplyDelete
  2. haha..doa2knla kawin cpt2 sket..mulut aiman masin ke x?hehe

    ReplyDelete