Friday, June 25, 2010

Macam Tak Percaya!!

Sebenarnye masih terasa lagi dalam mimpi..yela..My kezen yang paling rapat kawin..Dari dulu die nak kawin2..tak dapat2..Lastly,on 19 Jun 2010 dengan sekali lafaz je, akhirnye die sah menjadi isteri kepada Encik Budiman Shuhur..Amin~~

Sgt comei act pasangan pengantin nih..pelamin tuh berlatarkan ala2 garden cmtuh..aku pun xsure konsep pe sgt..hahaha..but yg aku nampak, ade kepingan ros dekat atas pelamin tuh..memang sweet la..putih + merah..so sweet..

aku and mama sampai awl ari khamis tuh sebab nak tolong diorg ape yang patut..agak kelam kabut sketla coz last minit nak wat mcm telur nak kene rebus, nak isi epal dalam bekas and macam2 lagila..and family aku lak tiba ari jumaat malam sebab akak dan abg2 kesygn aku tuh keje..

dan2..saya gedik2 juga nak wat inai dkt tgn nih wif my kezen diana memandangkan inai macam xckup je..so last2 kitorg ajak angah pegi downtown Cheras dengan baju kurungnye..hahahah..mn taknye..pukul 12 lebih stil pakai baju kurung..macam wanita melayu terakhir x?hahahahahah

act tak banyak benda nak cite sebab dalam kepala otak tengah serabut macam2 benda lagi kene pikir..terutama about my degree at Puncak Alam..ok..stop cni dulu..daaa~


wif marsha..owh..comei gile dak nih!!

~will u marry me??hahahah~

adegan2 gedikx dr kitorg..hehe

i LOVE my sis!!






A Big Happy Family!!




1 comment:

  1. I like your blog !!Thank you. They are really great .
    do not miss my goods , they are very beautiful !!
    Fashion watches
    Discount watches
    Antique pocket watches
    Engraved pocket watches
    pocket watch
    Keychain Watches

    ReplyDelete