Tuesday, November 16, 2010

Suara Macam Rossa!

Salam..Tau tak harini saja aky mengadap laptop lebih dari 12 jam..patutla lenguh semacam..tak makan tak ape.tak mandi pun takpe..macam da makan dadah je bila dapat laptop and internet.itu sudah cukup buat untuk mengisi masa lapang yang terlampau-lampau lapang nih..hehe

semalam baru lepas tgk Separuh Akhir Muzik-Muzik..So tersenarai nampak macam diorang amik artis yang masih baru dalam dunia seni.contohnye macam Adira, Aizat, Shahir, Black..Diorang nih sume pun dari program realiti.mungkin tak salah sebabnye nak luaskan lagi pengalaman diorang.tapi aku tengok ade gak yang senior2 yang artis nih hebat suara die.Macam semalam Kumpulan Mega..PEH!!!meleleh bile die nyanyi..jiwang kapak kot.and tak nafikan suara die stil hebat!

and ade jugak suara macam rossa kalau korang dengar..Rossa la sgt kan?Rosak adela..pecah gegendang teelinga kalau korang dengar..hahah..


video

Dis song is dedicate to Encek Hati Saya. Karok sampai 3 jam tak hengat dunia.sampai suara terus hilang..takdela ala2 rossa pun.cuma ade sikit ala-ala Siti Nurhaliza..kan?kan?(terperasan pulak)

nota dinding : dengar takbirkan menginsafkan diri.Al-fatihah untuk tok, opah, abg lob dan semua muslimin dan muslimat yang telah meninggal dunia..moga roh dicucri rahmat.

No comments:

Post a Comment